Perusturva-agility

Perusturva-agility on eräänlainen taideprojekti klassisen lautapelin muodossa. Pelin idea on asioida kuvitteellisen kaupunkiympäristön kaikille tutuissa asiointipaikoissa saadaksesi hahmollesi kuuluvaa perusturvaetuutta. Unohda siis lohikäärmeet, yksisarviset yms. ja tartu kuvitteelliseen kynään sekä lisäliitteisiin.

Nimetön3
Hyppää taaton pöksyihin ja lähde kylille!

Pelin kaikki materiaali on vapaasti ladattavissa, levitettävissä, muokattavissa ja muokkauksen jälkeenkin levitettävissä Creative Commonsin lisenssillä. Laita printterisi tulille ja askartele oma kappaleesi! (Ladattava materiaali löytyy tämän sivun lopusta.)

Pelistä painettiin alunperin 150 kappaleen painoserä, minkä jälkeen vielä noin 30 kappaleen päivitetty vuoden 2017 versio. Fyysiset kopiot on loppuunmyyty. Projekti oli täysin voittoa tavoittelematon hässäkkä ja hinta koostui painokustannuksista sekä käytetyistä materiaaleista. Fyysinen kopio on lähes muoviton kokonaisuus, joten jos sen omistaminen osoittautuu piinaavaksi, voi sen kätevästi kierrättää, heittää saunan pesään tai jättää metsään maatumaan (viimeistä pelintekijä ei suosittele kuitenkaan).

update-tarra
Vuoden 2017 päivitetyssä versiossa meno yltyy

Peli on myös siirretty (20.10.2016) sen ystävien toimesta täysin pelattavaan digitaaliseen muotoonsa. Pelipalvelu on maksullinen. Maksun jälkeen digitaalisten lautapelien pelaaminen on ilmaista. Linkki pelisivustoille: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=784035689. Parhaimmat kiitokset nimimerkilliselle Arelonille esimerkillisestä toiminnasta!

tmp_24758-_20160901_001028-387510617
Peli kiinteässä olomuodossaan

Pelin materiaali avautuu alla olevista linkeistä uutena välilehtenä tai ikkunana. Vuoden 2017 versiossa uudistetut ohjeet ja säännöt sekä tehtäväkortit löytyvät myös alta.

Kansikuva

Pelilauta

Ohjeet ja säännöt

Ohjeet ja säännöt 2017

Hahmokortit

Hahmokortit 2017

Sattumakortit

Esinekortit, esinekorttien taus

Pelin pakkaus

Peli ja sen kaikki sisältö ovat tekijänoikeuksiltaan Creative Commons -lisenssillä.

88x31
CC-BY-NC 2016-2017